Известие

Collapse
No announcement yet.

ПОДМЯНА НА ПАРКТРОНИК

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПОДМЯНА НА ПАРКТРОНИК

Колеги, някаква идея как се подменя датчик за парктроник на задната броня, но по възможност без да се демонтира бронята. Имам два датчика които не работят/ така купих колата/, та ми се ще да проверя, дали са включени или дали няма слаба връзка преди да поръчвам нови два датчика. при направен тест, дава че двата датчика не работят, но не сочи причина - повреда или лоша/слаба връзка.
    Alfa 156 1.9 JTD 105
    Alfa 159 1.9 JTDm 150

Не съм сменял. но според мен, без да свалиш бронята няма да стане. Наложи ми се да сменям един от бабелите на плафона на номера и не успях, без да сваля бронята.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
    ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Имам един датчик излишен,ако ти трябва свиркай!
      alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

С баща ми като сменяхме датчици, сящваляхме броня, демонтират се и фаровете и вътрешните пластмаси в багажника близо до бронята. Това е, което помня...
        sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

Comment

Ще прозвучи малко като неконструктивен съвет, но все пак бих те посъветал да изтеглиш e-learning-а. Има страшно много детайлна информация за сглобяване и разглобяване на всичко в алфичката Много полезно се оказа за мен поне, а и ще си сигурен, че не изпускаш някъде нещо

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Comment

Working...
          X